Logokøb billet
Logo
køb billet

om os

formål

Vi ønsker at øge fokus og kendskab til de mange forskellige alternative behandlingsformer, der findes i vores lokalområde her i Nordsjælland. Både indenfor det spirituelle og indenfor den komplementære alternative behandling (KAB).

På sundhedsmessen.dk vil du have mulighed for at møde et bredt udsnit af alternative, traditionelle og moderne behandlingsformer, samt en café hvor du kan købe mad & drikke.

Det er primært selvstændige spirituelle og komplementære alternative behandlere (KAB) og salg af økologiske og biodynamiske produkter, som vil blive prioriteret på sundhedsmessen.dk.

Sundhedsmessen.dk har nu eksisteret i mere end 10 år, og vi ser frem til endnu flere og et endnu bredere udvalg af stande på sundhedsmessen.dk.

Vi glæder os til at byde jer alle velkommen på sundhedsmessen.dk i 2023.

VORES LOGO

Logoet viser en kogle, den er velkendt uanset nationalitet eller kultur. Den findes overalt på jorden og er forankret i alles bevidsthed.

I fortiden er den brugt til at skabe ild og stadig i dag fx i Himalaya i Nepal bliver den brugt til at lave ild og skabe lys i mørket.

Derudover kan den symbolisere følgende:

- Naturen og dens geometriske former

- Den hårde struktur som kan lede tankerne hen på menneskets opbygning af skelettet

- Æteriske olier fx fyrnåleolie

- Dens mange frø som giver føde og som kan skabe nyt liv

- Menneskets afhængighed af naturen for at opnå sundhed

- Den brune farve som kunne symbolisere jorden og dens frugtbarhed

- Traditioner som fx julen og hygge i den mørke tid

sundhedsmessen.dk

COPYRIGHT © 2023

MADE BY FIRMACOACHING.DK

M